Televerzum

Jön a harmadik zombisorozat is

Az új The Walking Dead-sorozathoz már előzetes is érkezett

2019. november 25. - lewiee

Az AMC idén jelentette be, hogy a zombis sikersorozatához új spin-off készül majd, így a harmadik lesz a The Walking Dead és másik előzménysorozata, a Fear the Walking Dead mellett. Ez a széria a zombiapokalipszis kitörése után tíz évvel játszódik majd, az pedig már eddig is biztos volt, hogy Aliyah Royale (Iris), Alexa Mansour (Hope), Annet Mahendru (Huck), Nicolas Cantu (Elton), Hal Cumpston (Silas) és Nico Tortorella (Felix) biztosan szerepelni fognak benne.

A TWD-képregények alapján készülő harmadik sorozat 2020-ban premierel majd, az anyasorozat új évadának midseason-cseréjeként. A cím most lett nyilvánosságra hozva, a The Walking Dead: World Beyond elnevezést kapta, és rögtön adtak mellé egy rövidebb előzetest is, íme:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://televerzum.blog.hu/api/trackback/id/tr9215323594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása