Televerzum

Áprilisban visszatér a Fargo

Az FX sorozatának legújabb évada az '50-es években játszódik majd

2020. január 10. - lewiee

Már negyedik évadával tér vissza az FX díjnyertes antológiasorozata, a Fargo, amelynek szerintünk még mindig az első szezonja volt a legerősebb darabja, de az alább található friss előzetes alapján az új szezon is igen ígéretes.

Valami ilyesmire kell számítani áprilistól:

A Fargo negyedik évada 1950-ben játszódik, két fontos amerikai migrációs folyamat végén - amely során a dél-európaiak vándoroltak az Államok nagyvárosaiba, mint New York és Chicago - illetve amely során afroamerikaiak hagyták el a déli államokat a Jim Crow törvényektől menekülve, hogy ugyanazokba a városokban kezdjenek új életet. Itt, ezekben a városokban bontakozott ki két kívülállókból álló csoport összeütközése, harcolva az amerikai álomért. A Missouri-beli Kansas City-ben egy olasz és egy afroamerikai maffia labilis békét kötöttek, együtt a kizsákmányolás, a korrupció és a drogok gazdaságának urai lettek. Ez a gazdaság is Amerika történelmének szerves része. Hogy megszilárdítsák a békét és bizalmat egymás között, a két család elcserélik egymással legidősebb fiaikat.

A bejegyzés trackback címe:

https://televerzum.blog.hu/api/trackback/id/tr815402090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása