Televerzum

A brit királyi családot kifigurázó rajzfilmsorozat érkezik majd az HBO Maxra

György herceg főszereplésével

2020. január 22. - lewiee

A Warner májusban induló streaming-szolgáltatása nem kevés saját gyártással indul majd útjára, és évről évre egyre jobban növelni tervezik az eredeti tartalmak számát. Az HBO Max néven induló platformon pár év múlva így már a tervek szerint több saját gyártás fut majd, mint az eredeti HBO-n. Most animációs sorozatot rendeltek be, méghozzá a brit királyi családról szólót.

hbo-max.jpg

A The Prince néven készülő rajzfilmsorozatot a Family Guy egyik producere, Gary Janetti készíti majd. Az egész történet úgy kezdődött, hogy Janetti annak a nemes célnek kezdte szentelni az Instagram-oldalát, hogy a brit királyi családot figurázza ki a legkisebb hercegen keresztül, a róla készült képeket alakítja át mémekké. Ez annyira bejött neki, hogy mára több, mint egy millióan követik a kizárólag erről szóló Insta-fiókot.

A címszereplő György herceg lenne, Vilmos herceg és Katalin hercegné nemrég született kisfia, de rajta kívül természetesen ott lenne mindenki, aki számít, a brit királyi család tagjait Orlando Bloom (Harry herceg), Condola Rashad (Megan Markle), Lucy Punch (Katalin hercegné), Tom Hollander (Fülöp herceg), Alan Cumming (Károly herceg), Frances De La Tour (Erzsébet királynő) és Iwan Rheon (Vilmos herceg) alakítanák a jelenlegi bejelentések szerint. György herceg hangját maga Janetti adná.
A sorozat szinopszisa szerint György életén keresztül adna egy szatírát a brit királyi családról és az Egyesült Királyság társadalmáról. A hat éves herceg nem hétköznapi otthoni életét a palotában, illetve általános iskolás óráit nem királyi családból származó barátaival is felvázolja majd a most berendelt széria."Nagyon izgatottak vagyunk, hogy életre hívhatjuk azt a világot, amelyet Gary az Instagramon teremtett meg, és átvihetjük az HBO Maxra, ahol a nézőink felfedezhetik azt, amit az Instagram-követők már ismernek: hogy György vicces, sokkoló és meglepően édes tud lenni". - mondta Sarah Aubrey, az HBO Max saját gyártásának feje a sorozatról. 

A bejegyzés trackback címe:

https://televerzum.blog.hu/api/trackback/id/tr5315420912

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása