Televerzum

"Költői lenne a 13. évadnál befejezni az American Horror Story-t, nem?"

Tizenhárom évada már biztos lesz a népszerű antológiasorozatnak

2020. január 10. - lewiee

A Television Critics Association rendezvényén jelentette be az FX, hogy régóta futó horrorslágerét, az American Horror Story-t meghosszabbította három évaddal, így összesen tizenhárom szezonra már biztos Ryan Murphy antológiasorozatának sorsa.

maxresdefault.jpg

"Nagyon izgalmas, hogy folytathatjuk a munkát Ryannel, szerintem valahogy igen költői, hogy az American Horror Story-nak lesz tizenharmadik évada is. Jól érzés." - mondta az FX Networks fejese, John Landgraf a berendelésekről.

A horror műfajában jelentős szám a 13-as, ezért a Deadline Landgrafot arról is kérdezte, hogy véget ér-e majd a tizenhárommal számozott évad után a sorozat.

"Lehetséges." - mondta. - "Költői lenne ha a 13. évadnál befejeznénk, nem?"

"Ez egy olyan dolog, amit csak hagysz menni a maga útján, és egyszer csak arra eszmélsz, hogy 20 évad is készült belőle. Nem tudom, de ha a 13. lenne az utolsó, az elég király lenne. (...) Szerintem ő [Murphy] is sokkal szívesebben folytatná a 13. évadig, mint mondjuk a 11.-ig vagy a 12.-ig. Igen, a számok ennyire fontosak voltak neki, szerintünk pedig ez klassz volt, mindig azt mondtuk, hogy igaza is van. Ez persze nem jelenti azt, hogy biztosan elkasználnánk tizenhárom évad után, ennek a döntésnek a meghozatala még odébb van, de mondjuk azt, hogy legalábbis király lenne."

Az American Horror Story legutóbbi, kilencedik évada novemberben ért véget, a slasher-filmekre alapozott és az 1984 alcímet kapta.

A bejegyzés trackback címe:

https://televerzum.blog.hu/api/trackback/id/tr315402112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása