Televerzum

Hibákkal indult útjára a Disney+

Nem voltak felkészülve ekkora érdeklődésre

2019. november 12. - lewiee

A Disney nagy durranásának szánt streaming szolgáltatás, a Disney+ pár órája indult el a világon elsőként az Egyesült Államokban, Hollandiában és Kanadában, de nem zökkenőmentesen. A platformon rengeteg Disney-tartalom vált egy pillanat alatt elérhetővé, így nem a legnagyobb csoda, hogy első óráiban komoly túlterhelésnek lett kitéve. Többek között a Star Wars élőszereplős tévésorozata, a The Mandalorian premierje is a szolgáltatás indításával egyidejűleg történt, nem kis várakozás övezte.

A Down Detector technikai problémákat mérő kalkulátora jelenleg kb. 7000 problémát mér átlagosan, a felhasználók 35%-a nem tud belépni sem a rendszerbe, 64%-nak pedig a lejátszással adódnak gondjai.

Valószínűleg gyorsan orvoslásra kerülnek majd a problémák az óriáscéget ismerve, egyébként már előre kijelentették, hogy egy ekkora szolgáltatás elindításakor mindig történnek technikai problémák és hibák, ez velejárója egy ilyen eseménynek.

A szolgáltatás jövő héten indul el Új-Zélandon, Puerto Ricóban és Ausztráliában, majd jövő év márciusában Nyugat-Európában, végül 2021 második felére várható a többek között magyar piacra való belépés.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://televerzum.blog.hu/api/trackback/id/tr3115303298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása