Televerzum

Nehézségekbe ütközik az új Jóbarátok-különkiadás készítése

Talán összejön, talán nem

2020. január 16. - lewiee

A Jóbarátok rajongói az eléggé balul elsült spin-off-sorozat, a Joey óta nem láthatták a kultsorozat karaktereit, pedig nem egy rajongói elképzelés szólt arról, hogy lehetne minimum egy Jóbarátok-film, vagy valamiféle visszatérés. Annak ellenére, hogy a készítők elzárkóztak éveken keresztül az efféle ötletektől, nemrég itt is írtunk arról, hogy a Warner új streaming-platformjára, az HBO Max-ra mégis tervben van egy új, exklúzív Jóbarátok-különkiadás. Azonban ezek csak tervek, a megvalósítás pedig számos akadályba ütközik, amit az HBO-nak meg kellene ugrania.

embryos-h_2019.jpg

Jennifer Aniston azt nyilatkozta a lehetséges újraegyesülés bejelentése előtt, hogy ő személy szerint szeretné, hogy legyen valami, de senki nem tudja pontosan, mi is lenne az. "Próbálkozunk. Dolgozunk valamin." - mondta akkor.

Egy akkora címmel dolgozni viszont, mint a Friends, óriási pénzösszegeket is hoz magával. A sorozat forgalmazási jogaiért az HBO Max 425 millió dollárt fizetett, hogy elhappolhassa a Netflix elől. A széria idén került le az Egyesült Államokban elérhető Netflixről, amely a platform második legnézettebb nem eredeti tartalma volt az Office után.

Most a Television Critics' Association rendezvényén az HBO Max kreatív fejese, Kevil Reilly azt nyilatkozta a sorozatról, hogy

"Érezhető, hogy mindenkit érdekel a dolog, és mégsem tudjuk ezt az érdeklődést úgy összehangolni, hogy legyen belőle valami. Mondjuk azt, hogy egyelőre talán összejön, talán nem.".

Bár konkrétumot nem nevezett meg az akadályok között, minden bizonnyal nehezen jutnak egyről a kettőre, az elképesztő költségek mellett amiatt is, hogy az eredeti sorozat készítői, Marta Kauffman és David Crane legutóbb szeptemberben nyomatékosították, hogy semmilyen visszatérést nem támogatnának. Akkor azt mondták, hogy a sorozat arról az életszakaszról szól, amelyben az ember barátai válnak a családjává, azonban a sorozatzáró után a karakterek számára véget ér ez az időszak, és a valódi családjuk tölti be ezt a szerepet. A rebootról azt mondták, nem hiszik, hogy akár a közelébe is érhetne annak, amilyen az anyasorozat volt, így annak sem látták értelmét.

Kauffman és Crane mindenképpen kapna valamilyen szerepet az új különkiadásban - ha elkészülne -, amely az HBO Maxra felkerülő Jóbarátok-könyvtárat akarná megtámogatni a májusban elinduló szolgáltatáson.

A bejegyzés trackback címe:

https://televerzum.blog.hu/api/trackback/id/tr9915412386

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása