Televerzum

Megvan a Trónok harca előzménysorozata

A House of the Dragon címet kapja

2019. október 30. - lewiee

Bár épp tegnap röppentek fel a hírek, hogy az HBO nem kér a Naomi Watts-féle Trónok harca előzménysorozat folytatásából, most nagyon úgy tűnik, hogy egy berendelést kapott egy teljes évadra egy új előzménysorozat pilotszkriptje.
house-of-the-dragon-poszter.jpg

A szintén "Tűz és vér" című George R. R. Martin regény alapján készülő széria a Trónok harca eseményei előtt háromszáz évvel játszódik majd, és a Targaryen-ház tőrténetét meséli el.

A pilot még el sem készült, Miguel Saposchnik rendezi majd, az HBO pedig már tíz részes évadot rendelt belőle. Ezt a sorozatot is Martin írja majd, Ryan Condal közreműködésében.

A spin-offnak már címe és promóciós posztere is van, a House of the Dragon címet kapta, az HBO mellett az HBO Maxon indul majd el.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://televerzum.blog.hu/api/trackback/id/tr3815272992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása