Televerzum

Decembertől még többen elérhetik az RTL Most+-t

A UPC/Vodafone-előfizetők is

2019. november 18. - lewiee

Korábban írtunk az RTL próbálkozásáról, az RTL Most+-ról, ami a népszerű ingyenes reklámalapú streaming platformjuk előfizetéses kibővítése. Ez amúgy tökjó lépés, exklúzív tartalmak is folyamatosan kerülnek majd rá, több előnnyel is jár a klasszikus Mosttal szemben. Egyetlen nagyobb hátránya, hogy az októberi induláskor még csak a Telenoron keresztül lehetett elérni. Már akkor előrevetítették, hogy ez a jövőben változni fog, a terjeszkedést pedig most úgy tűnik, a Vodafone-UPC előfizetőkkel kezik el.

Képtalálat a következőre: „RTL Most+”

Hivatalos megerősítés szerint a szolgáltatás december 2-től válik elérhetővé felár nélkül a Vodafone-UPC előfizetői számára. Plusz szolgáltatásokként a Mosttal szemben a kizárólag Most+-on látható tartalmak mellett ott van az, hogy hét napnál tovább visszanézhetőek premier után az RTL-műsorok, illetve jóval kevesebb a reklám is. Egyelőre exklúzív tartalomként egy sorozatot lehet megtekinteni, ennek Nofilter a címe, itt írtunk róla, ugyanakkor az RTL már számos új Most+-sorozatot tartogat a későbbi hónapokra.

A bejegyzés trackback címe:

https://televerzum.blog.hu/api/trackback/id/tr7115312184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása