Televerzum

Elindult az RTL Most+

Hónapról hónapra egyre több saját gyártást terveznek a platformra

2019. november 04. - lewiee

Az RTL Most prémium változata nagyon csendesen, október 22-én indult el, az ingyenes verzió után tíz évvel. Ahogy azt korábbi cikkünkben írtuk, az RTL próbál releváns maradni a streamingóriások között, a Netflix és az HBO Go fenyegetésére adott válaszol az utóbbi hónapokban a Most felülete teljesen megújult, átláthatóbbá, egyszerűbben kezelhetőbbé és korszerűbbé vált, most pedig elindult fizetős felülete is.


raw.jpg

Az RTL Most+ néven elindult extra szolgáltatás még csak a Telenoron keresztül érhető el, de a közeljövőben ez is változni fog majd elmondásuk szerint. A Telenor myTV alapcsomagjában az előfizetők már a Most+-ot is megtalálják. Az RTL Most - így, utójel nélkül - 2009-ben indult, még az HBO Go-nál is előbb jelent meg magyar piacon elérhető streaming szolgáltatásként, piaci modellje azonban azzal ellentétben nem havidíjas, előfizetős, hanem ingyenesen elérhető bárki számára, telepakolva hirdetésekkel. Az RTL csatornáinak tartalmait lehet visszanézni a tévés premier után a szolgáltatáson keresztül, mára a teljes lakosságot tekintve az ország legnépszerűbb streaminges platformja, a legtöbben itt néznek tartalmakat online, bőven a Netflix, az HBO Go és a nem annyira jogtiszta SorozatBarát előtt áll ebben a versenyben.

A műsorokat eddig csak általában tévépremier után egy hétig lehetett visszanézni a Moston, az új szolgáltatás azonban ennél hosszabb időre elérhetővé teszi a tartalmakat, emellett reklámmentesíti a felületet. Ehhez már persze egy havidíjas modellt használ, az előfizetők az előbbi előnyök mellett pedig egyre több kifejezetten Most+-ra készített saját gyártással is találkozhatnak majd. Ez még gyerekcipőben jár, jelenleg hétről hétre egyre több rész elérhető a Nofilter című, Z-generációt megcélzó sorozatból, más exklúzív tartalmat még nem nézhetünk. Az RTL azonban azt ígéri, hogy minden hónapra terveznek saját gyártást, amit a Most+-on láthatnak majd először a nézők, különböző korcsoportokat akarnak majd megcélozni több műsorral, illetve több formátummal is kísérleteznek majd egyszerre.

Az új exklúzív sorozat, a Nofilter eredetileg YouTube-szériának készült, ekkor karolta fel az RTL. Tíz részes első évadra rendelték be, a közlemények és a promóciós képek alapján arról szól, hogy egy Anna nevű hölgyemény átbulizott éjszaka után talál egy alsónadrágot, megpróbálja kideríteni barátnői segítségével, hogy kihez tartozhat.

A bejegyzés trackback címe:

https://televerzum.blog.hu/api/trackback/id/tr6415288122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása