Televerzum

Scherer Péter főszereplésével érkezik majd új RTL-sorozat

Apatigris lesz majd benne

2019. november 05. - lewiee

x9sktkqturbxy80y2y2njjlmdbjowzmyte0mwzjm2i2m2ezmwy3mtkzmc5qcgvnkpudahnncfznbz2tbc0dim0bwg_jpeg.jpgApatigris címmel készül az RTL új heti fikciós sorozata, amely Scherer Péter játssza majd a főszerepet. Scherer az RTL heti sorozatos vonalának legelső tagjában, a Válótársakban is főszerellő volt Lengyel Tamás és Stohl András mellett. A műfaj is ugyanaz, a dráma és komédia összevonásából született dramedy, igazán szembetűnővé a hasonlóságot pedig az RTL mostani szinopszisa teszi, amely alapján Scherer karaktere ha más okból is, de ebben a sorozatban is párkeresésbe kezd hirtelen 50 évesen:

Péter (Scherer Péter), az egyedülálló apa egész életét annak szentelte, hogy három lányát apatigrisként felnevelje. Most, hogy Vivien (Rujder Vivien), Laura (Schmidt Sára) és Szandra (Michl Juli) kirepülnek és önálló életet kezdenek párjuk oldalán, Pétert is megcsapja a szabadság szele, és „az ötven az új harminc” jegyében maga is elszánt párkeresésbe kezd. Online és offline, szárazon és vízen, vicces és kínos szituációkban keresi azt a bizonyos tűt a szénakazalban. Szerelmes lesz, csalódik, de megy tovább, ismerkedik, randizik, remél… miközben lányai ugyancsak szerelmi bánatukban egyesével visszaköltöznek hozzá.

Kíváncsian várjuk, mi lesz ebből, az új sorozat 2020-ra bukkanhat fel a tévéképernyőn.

A bejegyzés trackback címe:

https://televerzum.blog.hu/api/trackback/id/tr4115291162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása