Televerzum

Mintaapák jönnek a TV2-re

Az Aranyélet rendezőjével erősít az új telenovella

2019. október 30. - lewiee

A fikciós saját gyártásban az TV2 mindig biztosra ment, a RTL Klub kísérletezései után fogott csak bele az eredeti proukciókba. Így indult el a napi szappanoperás formátumban a Barátok közt után a Jóban-rosszban, a heti nagyobb büdzséjű dramedy-k formátumában a Válótársak után a Korhatáros szerelem, most pedig a Drága örökösök sikere után a telenovella műfajában indít a TV2 Mintaapák címmel új műsort.
mintaapak_tv2_3.jpg

Az új sorozat a műfajhoz hűen hétköznap esténként kerül majd adásba, de a szappanoprákkal ellentétben több pénzből készűl kevesebb, előre meghatározott számú epizóddal és kerek történettel.

A Mintaapák értelemszerűen családapákról szól majd, akiket Mészáros Béla, Klem Viktor, Fenyő Iván és Szabó Kimmel Tamás alakítanak majd. A dramaturgi szerepkört Goda Krisztina, a rendezőit pedig Spáh Dávid és Mátyássy Áron töltik majd be. Vezető íróként Kormos Anettet láhathjuk majd a stáblistában, így a TV2 a stáb kérdését nem bízta a véletlenre.

A Dear Daddies című argentín sorozat alapján keszülő telenovellában Stohl András, Polyák Lilla és Kovács Patrícia is felbukkan sok más nagyobb név mellett a további szerepekben.

November 11-től látható majd az országos kertévén, kíváncsian várjuk, vajon méltó ellenfele lesz-e a nagyon stabilon teljesítő, már második évadját taposó Drága örökösöknek. 

A bejegyzés trackback címe:

https://televerzum.blog.hu/api/trackback/id/tr9415273414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása