Televerzum

Michael Mann is rendez pilotot az HBO Maxnak

A Tokyo Vice több epizódjába is beszáll

2019. október 24. - lewiee

Csak kapkodjuk a fejünket, annyi HBO Max-tartalomról kapunk morzsákat az elmúlt napokban. A hamarosan induló Tokyo Vice pilotját Michael Mann rendezi majd, és várhatóan az első évadban emellett több epizódot is. A sorozat főszereplői a hírek szerint Ansel Elgort és Kent Wantanabe lesznek. shutterstock_5886025ad1-1.jpg

Az HBO Max egyik első nagy dobása lesz majd a sorozat, amely J.T. Rogers könyvét, az itthon is megjelent Tokió Vice-t veszi majd alapul. A Libri összefoglalója így ír az eredeti történetéről nagy vonalakban:

Jake Adelstein Tokióban élő külföldiként a csodával határos módon lett újságíró Japán egyik legnagyobb napilapjánál, a Jomiuri Sinbunnál. Oknyomozó munkája olyan helyszínekre szólította, ahová átlagemberként soha nem juthatott volna el. Rádöbbent, hogy a hierarchikus, udvarias, modern és csillogó társadalom álarca mögött egy másik Japán, egy pénzhajhász, romlott, szexuális perverzióktól fűtött, kegyetlen világ lappang. Nyomozásai közben maga is egyre mélyebben belekeveredett ebbe a közegbe, és olyan információkhoz jutott, amelyek barátai, családja és a saját életét is halálos veszélybe sodorták. 

Mann jelenleg Japánban castingol, a forgatások pedig várhatóan 2020 februárjában veszik kezdetüket ugyanitt. Legutóbbi munkája során producerként tevékenykedett a most megjelenő Ford vs. Ferrari című, Christian Bale és Matt Damon főszereplésével készült filmben, jelenlegi japán útjáról pedig november elsején tér majd haza az Államokba, hogy filmjének, A bennfentesnek huszadik évfordulójára rendezett kérdezz-felelek rendezvényen vegyen részt.

A bejegyzés trackback címe:

https://televerzum.blog.hu/api/trackback/id/tr6815252350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása