Televerzum

Monica Lewinsky készít sorozatot az HBO Maxnak

A public shaming lesz a témája

2019. október 22. - lewiee

Monica Lewinsky

A Warner hamarosan induló streaming szolgáltatására, az HBO Maxra készít majd sorozatot Monica Lewinsky, anno Bill Clinton mellett gyakornokoskodott a Fehér Házban. Clinton azzal keltett botrányt a világsajtóban a '90-es évek végén, hogy Lewsinsky-val többször is félrelépett.

Az új sorozat a "15 Minutes of Shame" (15 percnyi szégyen) címet kapja majd, és olyan emberekről szól, akik nyilvánosan megalázó helyzetbe kerültek. Lewinsky újabban az iskolai és munkahelyi zaklatások ellen tevékenykedő aktivista, illetve az Amerikai Horror Story új évadában is szerepelt, valamint produceri feladatokat is vállalt, az antolgóiasorozat legutóbb készült évada ugyanis a Fehér Házban játszódik majd.

"Monica Lewinsky egy anti-bullying aktivista, páratlan rálátással, ezért ő tökéletes partner egy ilyen projekt készítésében." - mondta Sarah Aubrey, az HBO Max saját gyártásának feje. A produeri munkálatok másik felét Max Joseph viszi majd, a "Catfish" című műsor egyik házigazdája és proucere - "Emellett Maxnak nagyon fontos a társadalmi egyenlőség és egyedülálló történetmesélés, ami különösen jó, amikor ezt a bonyolult, modern jelenséget kell körbejárni."

A jövőre érkező HBO Max jövő kedden még többet elárul majd magáról, de már egyre több eredeti műsorral kapcsolatos bejelentés érkezik a Warner háza tájáról a hetekben. Nemrég egy eredetileg moziban bemutatandó vígjátékfilm rendezője döntött úgy, hogy inkább a moziban be se mutatják a filmet, hanem az HBO Maxon debütál majd.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://televerzum.blog.hu/api/trackback/id/tr1815250868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása