Televerzum

Lemondták egy Melissa McCarthy-film mozis premierjét, inkább az HBO Maxon mutatják be

Egyre több eredetileg mozis produkciónak készülő film gondolja meg magát és megy át a streamingre

2019. október 17. - lewiee

A 2020-ban induló streaming-szolgáltatás saját gyártású kínálata a napokban egyre élesebben kezd körvonalazódni, október 29-én pedig nagyobb bejelentésekre is számítani lehet. A Super Intelligence című - Melissa McCarthy főszereplésével készülő - filmről azonban már most kiderült, hogy a 2019. december 20.-ra tervezett mozipremiert lemondták. McCarthy és a film rendezője, Ben Falcone közösen döntöttek úgy, hogy a film exklúzív módon az HBO Maxon lesz elérhető, a szolgáltató indulásakor.

"Valójában Ben ötlete volt az egész" - nyilatkozta McCarthy a Deadline-nak - "Már megvolt a bemutató dátuma, teljes reklámtervezet és a sajtónak is ez lett lekommunikálva. Igazán fel voltunk rá már készülve. Amikor hivatalosan bejelentették az HBO Max indulását, Bennek ötlete támadt. És elgondolkoztunk rajta, hogy jobban járnánk-e esetleg így. Attól, hogy ez más, nem jelenti az, hogy rosszabb is, és mi magunk is így nézünk már inkább filmeket. Minden filmünk nagyon közel áll a szívünkhöz. Csak azt szeretnénk, hogy minél több ember láthassa, szerethesse és élvezhesse. A Super Intelligence lényege végső soron, hogy a szeretet mindig győz és az emberek fontosak. Ez azt akarom, hogy minél több emberhez eljusson. És ha ezt akarom, akkor ma nagyon úgy néz ki, hogy ez a legjobb módja."

McCarthy és Falcone hosszú ideje dolgoznak együtt, több közös filmjük is volt, úgy kb. mind a limonádé vígjátékok kategóriába sorolható, általában nem kevés felnőtt humorral. Amúgy házasok is.

Egyre több eredetileg mozivászonra tervezett produkció végzi végül a streaming szolgáltatások platformjain, eddig erre főként a Netflix esetében volt példa, de az egyre szaporodó új - médiaóriások által indított saját - szolgáltatások is beszálltak a buliba.

Melissa McCarthy Ben Falcone

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://televerzum.blog.hu/api/trackback/id/tr5615230332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása