Televerzum

Szerződést hosszabbít a CBS és Stephen Colbert

Nyolc évig biztosan ő a The Late Night Show műsorvezetője

2019. október 18. - lewiee

A The Late Night Show jelenlegi házigazdája, Stephen Colbert új megállapodást kötött a CBS főnökeivel, amelynek értelmében még 2023 augusztusáig maradhat biztosan ő a csatorna late night zászlóshajójának műsorvezetői székében. Colbert még 2015 szeptemberében vette át David Lattermantől a nagymúltú showműsort, ekkor kötött szerződése eredetileg 2020 augusztusáig szólt, a most kötött meghosszabbítás tehát plusz három évre szól.

Képtalálat a következőre: „Colbert”

Nem olyan régen a CBS másik late night-házigazdája is szerződéshosszabbítást kapott, a The Late Night Show-t általában követő The Late Late Show-t vezető James Corden 2022 augusztusáig maradhat biztosan.

Cordennel és a legtöbb jelenlegi amerikai országos late night házigazdával ellentétben Colbert gyakran érint műsorában politikai témákat, 2015 előtt a Comedy Central The Colbert Report című műsorát vezette, amely kizárólag politikai szatírára épült. Ebben a műsorban kezdeményezte Colbert még anno, hogy a Megyeri híd elnevezésére kiírt szavazáson a “Stephen Colbert híd” nevet kaphassa az akkor még névtelen budapesti építmény. (Végül Colbert megnyerte a szavazást, de a budapesti önkormányzat nem volt hajlandó figyelembe venni az eredményt) A The Late Night Show vezetése alatt a második legnézettebb ilyen típusú műsor volt évekig Fallon Tonight Show-ja mögött, idén viszont még őt is megelőzte.

A late night show-k reneszánszukat élik a YouTube-on, ahol feldarabolva megtalálható mindegyik részük, ezek a videók pedig általában nagyobb nézettségeket produkálnak, mint a tévés adások. Colbert a feliratkozók számának harcában a tévés nézettség ellenére azonban Cordenhez, Fallonhoz vagy Kimmelhez viszonyítva itt nincs vezető pozícióban. Amíg Kimmel 15,4, Corden 20,7, Fallon 22,3, addig Colbert “csak” 6,8 milliós feliratkozószámmal büszkéledhet.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://televerzum.blog.hu/api/trackback/id/tr2515231314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása