Televerzum

Doktor House az űrben

Küszöbön az HBO űrhajós vígjátéksorozata

2019. december 10. - lewiee

Január 19-én kezd Az alelnök alkotóitól származó Avenue 5 című HBO-s sc-ifi komédia, amit a Doktor House-ból ismert Hugh Laurie főszereplésével forgattak, de felbukkan majd benne Zach Woods is. A múltkori teaser után most alig hosszabb trailer is érkezett kedvcsinálónak.

Laurie Ryan Clark karakterét alakítja majd, a címben szereplő űrhajó kapitányát. Hajója egy luxusszolgáltatásokat nyújtó létesítmény gourmet éttermekkel, wellness-fürdőkkel, jógaoktatással és hasonlókkal. A hajó épp úton van a Szaturnusz körül, amikor technikai nehézségek adódnak, az utasok és velük együtt a nem biztos, hogy megfelelően felkészült legénység is veszélybe kerül.

A bejegyzés trackback címe:

https://televerzum.blog.hu/api/trackback/id/tr8015345712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

haXXor 2019.12.11. 06:09:07

Orville2? :) Amugy varos a trailer alapjan

Ironfist 2019.12.11. 07:10:44

Ennek mégis mi köze a Doktor House-hoz? Sajnos ez egy ilyen magyar szokás, hogy a főszereplő egyszer ha játszik valamiben, onnantól a tökéletesen nem kapcsolódó filmeket is azzal az előzővel azonosítják. Lásd még: Martin Lawrence borzalmas magyarra fordított gagyi Mami-ja, amitől kezdve aztán minden "Gagyi" valami lett magyarul, amiben ő játszott.

lewiee 2019.12.11. 09:50:43

@Ironfist: Annyi köze van a Doktor House-hoz, amennyit a cikk is ír, Laurie-nak ez volt a legikonikusabb és itthon is legismertebb szerepe. Vannak iszonyatos magyar címek amik ilyen párhuzamra alapoznak, de ez egy egyszerű szalagcím, a cikk maga nem Doktor House-ként hivatkozik a szériára. Az ilyesmi nem hungarikum, ha csak ezt a sorozatot guglizom meg, pl. spanyol és olasz sajtó is feltünteti a címben Laurie legismertebb szerepét.

innovation 2019.12.11. 10:58:25

Mi a szarért kell azt a kurva kamerát rángatni megint??? Eszem megáll ettől a stílustól. :@
süti beállítások módosítása