Televerzum

Berendelte az HBO Europe az első dán saját gyártását

Egy tinilányról szól majd

2019. december 03. - lewiee

Nagyon belehúzott az HBO Europe a saját gyártást illetően montanában, ahogyan azt több előző cikkünkben is írtuk. Csak ebben az évben készült svéd, norvég, horvát, román, lengyel és cseh produkciójuk is, már alig maradt olyan ország, amelyben szolgáltatnak, és még nem gyártottak sorozatot ott.

Most dániai gyártású sorozatot rendeltek, ami a Kamikaze címet kapja, és megnyitja egy újabb országban az HBO-saját gyártást. Nyolc részes lesz a legfrissebb bejelentés alapján, amely Erlend Loe norvég regényét, a Muleum címűt fogja feldolgozni.

A történet középpontjában Julie áll majd, egy 18 éves lány, aki rögös úton rázódik vissza életébe, miután mindent elveszít. Kicsivel tizennyolcadik születésnapja után kezdődik majd a sorozat, amikor megkapja az utolsó SMS-t, amit apja küld neki. Másodpercekkel a küldés után ugyanis szülei és bátyja meghalnak egy ugandai repülőgép-balesetben. Egyedül marad az óriási birtokon, amit örököl, ahogy ezzel együtt rengeteg pénzt is.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://televerzum.blog.hu/api/trackback/id/tr9515336788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása