Televerzum

Sorozatot gyárt a The Chainsmokers DJ-duó

A zenei producerek most tévés producerként akarják kipróbálni magukat

2019. november 26. - lewiee

A The Chainsmokers napjaink popzenei életének egyik legmeghatározóbb zenei producer-párosa, futószalagon szállítják az elektronikus alapra építő deep house, trap és dubstep-számokat, most pedig úgy tűnik, a Freeform kábelcsatornán már tévés producerként is kipróbálják magukat, saját sorozattal.

chainsmonker.png

A bejelentések alapján a páros sorozata a "Demo" címet kapja majd. A szinopszis alapján középpontjában egy lány fog állni, aki otthagyja amatőr indie rockbandáját, búcsút int munkásosztálybeli családjának, hogy popdalokat írhasson Los Angeles-ben. Bár nehezen kezd bele a dalok írásába, hamar rájön, hogy a legjobb dalok a legmélyebb igazságokat akarják közvetíteni, az ő feladata pedig, hogy vegye a bátorságot és erőt ahhoz, hogy elmondhassa a saját üzenetét.

A két zenei producert más, televíziós szakmában jártasabb szakemberek is segítik, a sorozat jelenleg fejlesztési stádiumban van a The Variety értesülései szerint. A The Chainsmokers első nagyobb ismertséget hozó száma a közutálatnak örvendő "Selfie" volt, később több kisebb sikerű szám után a "Closer" című sláger hozta meg a nagy áttörést Alex Pall és Drew Taggart párosának, a többségében ennek a számnak a hangzásvilágára építő albumukról pedig több szám is hamar felkapottá vált. Ilyenek a Coldplay énekesének, Christ Martinnak vokáljával készült "Something Just Like This" és a tavalyi "Sick Boy".

 

A bejegyzés trackback címe:

https://televerzum.blog.hu/api/trackback/id/tr4715325532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása