Televerzum

Kirúgtak egy rádiós műsorvezetőt, mert kritikával illette Trump ügyvédjét

Szinte azonnal lekeverték és elküldték

2019. november 18. - lewiee

Egy denveri helyi rádióadó műsorvezetője azt állítja, kirúgták a konzervatív vezetésű rádiótól, miután szombaton egyenes adásban kritizálta Donald Trump elnököt. Craig Silverman Trump ügyvédjéről, Roy Cohnról beszélt műsorában, akivel szemben kritikus hangnemet ütött meg. Műsorát ezután a helyi rádiós hírfolyam szakította meg, majd nem sokkal később a programigazgató bejött az adásterembe, és azt mondta neki, "Végeztél."

A műsorvezető félbehagyott műsorának további témái lettek volna "annak megfigyelése, hogyan mérgezi meg Trump Coloradót", illetve a demokraták kedvező helyzete az impeachment-eljárás tárgyalásain.

Képtalálat a következőre: „Craig Silverman attorney”
Az üggyel Silverman Dylan Roberts-et, Colorado állam képviselőjét kereste meg, aki így nyilatkozott a Twitteren:

Szomorú nap ez Colorado és az első alkotmánymódosításunk számára

Utalva ezzel az Egyesült Államok alkotmányának azon kiegészítésére, mely a szólásszabadság alapjait biztosítja az amerikaiak számára.

"Nem tudnék és nem is fogok Trump pártkatonaságába beállni." - válaszolt Roberts tweetjére Silverman - "Úgy beszélek a dolgokról, ahogy látom őket. Korrupciót látok, és az Elnök, illetve haverjainak tisztességtelenségét. Ezen kívül azoknak az amerikai hősök csúfolását/bemocskolását látom, akik veszik a bátorságot, és el merik mondani az igazságot. Az ő bátorságuk inspirál."

Az nem tisztázott, hogy Silvermannek már volt-e korábban is konfrontálódása a programigazgatóval, vagy figyelmeztették-e már arra, hogy milyen konzervatív elvárásoknak kell megfelelnie. Műsorának archívumát szinte azonnal törölték a rádióadó weboldaláról.

Silverman 1981 óta tevékenykedik ügyvédként, rövid időre a '90-es években a politikában is részt vett, függetlenként indult, de nem szerzett mandátumot. Évek óta publikál politikai témákban.

A bejegyzés trackback címe:

https://televerzum.blog.hu/api/trackback/id/tr815311664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása