Televerzum

Most tényleg lehet, hogy lesz új Jóbarátok

Hivatalosan is tervben van egy új Friends-epizód

2019. november 13. - lewiee

A Jóbarátok az a műsor, ami még tizenötév távlatából is népszerű sorozat, kultuszt hagyott maga után, és kicsit új műfajt teremtett, tíz évados futása alatt hétről hétre hozta az elképesztően jó számokat az NBC-nek. Olyan sorozat volt ez, aminek hatalmas és igen lelkes rajongótábora volt, ami mióta adásba került az utolsó rész, nem tudják elengedni. Nem olyan régen Jennifer Anistonnak, a sorozat egyik színésznőjének Instagramján jelent meg egy kép, amelyben a sorozat eredeti szereplőgárdájából mindenki ott van, ez rövid időn belül a képmegosztó közösségi oldal legtöbb lájkot hozó bejegyzése lett. A rajongók folyamatos unszolásaira, hogy készüljön Jóbarátok-mozifilm, -reboot, vagy csak egyszerű mezei tévés folytatás, többször is elutasító választ adtak a készítők és a színészek azóta.

friends-reunion-1024x650-1024x650.jpg

Sok év után a napokban történtek először olyan fordulatok, amelyek szerint van esély a Jóbarátok valamilyen típusú folytatására. A szóban forgó projekt még nagyon kezdeti fázisban van, egy epizódos, forgatókönyv nélküli, HBO Max-ra érkező különkiadás lenne.

Aniston most beszélt Ellen DeGeneres műsorában a lehetséges folytatásról, arról, hogy rebootot semmiképpen nem terveznek, de a szereplők ilyen formában még találkozhatnak, ezt jelenleg már tervezik:

"Imádnánk ha lenne valami, bár még nem tudjuk, mi lenne az pontosan. Szóval csak próbálkozunk. Dolgozunk valamin."

A Jóbarátok a Netflix korában reneszánszát élte, most májustól a Warner új stremaing-szolgáltatására kerül, többek között ez is fontos része lesz az HBO Max kínálatának. Amúgy az Warner összesen 425 millió dollárt fizetett a sorozat jogaiért a Netflixnek. Ezért is lenne jó húzás, ha érkezne a platformra egy különkiadás, ami még jobban népszerűsítheti a '90-es évek közepén indult vígjátéksorozatot.

A hír azért is érdekes, mert legutóbb épp szeptemberben nyilatkoztak a sorozat készítői, - Marta Kauffman és David Crane - hogy nem érdemes ilyen projektekről álmodozni.

"Nem csinálunk új műsort sem a régi szereplőkkel, sem újakkal." - mondta Kauffman. - "A műsor az életnek arról a szakaszáról szól, amikor a barátaink a családunk." - magyarázta, hozzátéve, hogy ugyanezeknek a karakterek már az életnek annál a részénél tartanának, ahol már a valódi családjuk jelenti számukra a családot. "És hogy mi van a reboottal? Az semmiképp nem lehetne jobb, mint amit már csináltunk."

Crane hozzátette:

"Megcsináltuk a sorozatot, amit akartunk. Jól csináltunk, és így kerek az egész."

 

A bejegyzés trackback címe:

https://televerzum.blog.hu/api/trackback/id/tr4415304438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása