Televerzum

A briteknek ingyenes lesz a Netflixen a The Crown

Klassz reklámfogás

2019. november 13. - lewiee

Jó kis reklámmutatvány a Netflix részéről, hogy a nálunk A korona címen futó, II. Erzsébet királynő életét feldolgozó drámának harmadik évadját ingyenessé teszi az Egyesült Királyságban. Hasonló reklámfogásokat már csináltak ugyan Dél-Amerikában és Indiában, de ekkora büdzséjű produkció esetében ez külön érdekes lehet.

Képtalálat a következőre: „The Crown season 3”

Valószínűleg sok brit lesz majd kíváncsi a november 17-től december 15-ig számukra ingyenesen elérhető szezonra, és a Netflix azt várja, hogy azok, akik megnézik az évadot, más sorozatok közül is szívesen szemezgetnének, elkezdik ingyenes próbaidőszakukat, majd végül már maradnak fizetős felhasználóként.

A The Crown nálunk is elérhető lesz majd, feltehetően már szinkronosan, november 17-től mi is nézhetjük, ha fizetünk is érte.

A bejegyzés trackback címe:

https://televerzum.blog.hu/api/trackback/id/tr1715304960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása