Televerzum

Animációs film lesz a Scooby-Doo-ból, itt az első előzetes

Eredettörténetet mesél el majd a klasszikus rajzfilmsorozatból lett film

2019. november 12. - lewiee

Az új animációs Scooby-Doo-mozifilm ötlete már az évtized eleje óta lebegett a levegőben, ebben az évben kicsit felgyorsultak körülötte a történések. Az eredeti ’69-es tévésorozatnak rengeteg spin-off szériája készült, élőszereplős változata 2002-ben és 2004-ben került a mozikba, ez a filmsorozat viszont a második rész sikertelenségének köszönhetően nem folytatódott. A Warner most a Scooby-csapatot akarja a saját, Hanna-Barbera rajzfilmsorozatokat középpontba helyező filmes univerzumának megalapozására használni. A Scoob! című film 2020-ban érkezik, az első tagja lesz ennek a projektnek, amelyben már feltűnik Scoobyék mellett több másik Hanna-Barbera figura, így Barlangi kapitány, Dynomutt, a Kék Sólyom és Gézengúz Guszti is.

Kisebb felháborodást váltott ki az idén, amikor bejelentették, hogy az új rajzfilm angol nyelvű változatában a sorozatban használt professzionális szinkronszínészeket jobban eladható celebekre cserélik, így több, mint 50 évnyi szinkronizálás után Fred karakterét Frank Welker helyett Zac Efron kapta, Matthew Lillardot pedig Will Forte váltja majd Bozont szerepében. Welker Fred mellett elég régóta Scooby-Doo hangját is adja, ő az egyetlen, aki tovább vihette a szerepet a mozifilmben. Lillard azért adott hangot többek között a Twitteren is a döntéssel kapcsolatos negatív véleményének, mivel a Warner nem értesítette őket arról, hogy a szerepet a mozis változatból elveszik tőlük, az eredeti hangoknak is a hírekből kellett ezt megtudnia.

A filmhez tegnap érkezett meg az első előzetes, először angolul, majd órákkal később magyar szinkronnal is megjelent online. Alább először a magyar látható, majd a tovább mögött akit érdekel, megnézheti, hogyan áll Bozontnak Forte hangja. A magyar változatban a trailer alapján úgy tűnik, figyeltek az eredeti hangokra, itt Fekete Zoltán, Vass Gábor, Hámori Eszter, Madarász Éva és Markovics Tamás visszatérnek a rajzfilmes szinkronból.

A bejegyzés trackback címe:

https://televerzum.blog.hu/api/trackback/id/tr2215303140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása