Televerzum

Még több Exathlon Hungary és Észbontók jön

A Big Picture televíziós esemény fontosabb híreiről

2019. november 09. - lewiee

A héten megrendezésre került az idei Big Picture, amin a magyar televíziópiac szereplői reprezentálták magukat, terveiket a jövőre, illetve próbálták fényezni magukat, amennyire csak lehetett. Jelen volt többek között a Viacom, a Sony, az AMC, a TV2 és az RTL is, utóbbi rengeteg újdonságot jelentett be 2020-ra, ezekről már külön cikkben írtunk korábban a héten.
Képtalálat a következőre: „észbontók”

A Viacom (Comedy Central, MTV, Nickelodeon, Paramount Channel) legfontosabb híre egy már általunk szintén korábban megírt lépés, melynek során a Nickelodeon cseh nyelvű változatával közös magyar adásváltozatot különválasztják, a brand erősségéből is kifolyóan. Ezzel a Nickelodeon lesz az első olyan nemzetközi védjegyű gyerekcsatorna, amelyre magyar feliratos promóciós anyagok készülhetnek. Emellett kiemelték még portfóliójuk nézettségi sikereit is, a kisebb csatornáik egyre inkább erősödnek.

A Sony legnagyobb bejelentése egyértelműen az az ad sales megállapodás, melynek során átkerülnek az Atmediától az R-Time-hoz, így a jövőben az R-betűs ügynökség értékesíti majd az AXN, Viasat3, Viasat6, Sony Movie Channel és Sony Max csatornák reklámidejét. Ez azért is fontos az R-Time számára például, mert ezzel az előnnyel már ők válnak a piacvezető média kereskedőházává. Emellett lesz majd új Észbontók, Ide süss!, de mindjárt indul a Lakástalkshow új évada is.

Az AMC a sportműsorait akarja megtolni a Sport1-en, inkább ezt nyomatta a nyilvánosságnak, de alapvetően a legfontosabb történés, hogy az elég sok ideje premiertartalmat már nem kínáló ifjúsági csatornájuk, a Megamax megszűnik majd. A Megamax a Minimax nagytestvéreként indult el anno, de nem nagyon jutott rá tartalom, és elég nehezen tudta tartani az egyre telítettebb magyar gyerektévés piacon a lépést versenytársaival. A piacon azóta elindult a TV2-féle KiWi TV, az MTVA-féle M2 gyerekcsatorna, a Viacom-féle Nicktoons, de egyre jobban konfrontálódik a Megamax-szal célcsoportban a Cartoon Network warneres kisöccse, a Boomerang is.

A TV2 Csoport nagyon igyekezett azt hangoztatni, hogy a kábelportfóliójuk egyre erősödik, a Bezár a bazár!-t, illetve az Exathlon Hungary-t is berendelte következő évadra. A Fuss, család, fuss nem kapott új szezont a vártnál rosszabb nézettség miatt, viszont lesz új fogócskás vetélkedő Catch! Úgyis utolérlek címmel, illetve jövőre is lesz majd Sztárban sztár leszek!, az nagyon bejött a nézőknek idén. Ahogy írtuk, lesz napi magyar sorozat is novembertől, Mintaapák címmel.

A bejegyzés trackback címe:

https://televerzum.blog.hu/api/trackback/id/tr1615299112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása