Televerzum

Egy teljes sorozatot csinálnak a Trump elleni impeachment-eljárásról

Egy órás heti epizódokkal próbálja lefedni a témát a Viceland, amennyire csak lehet

2019. november 06. - lewiee

A Trump ellen folyó impeachment-eljárásról azért a magyar sajtóban is lehetett hallani sokat, de az amerikai médiában - érthető módon - az egyik legfontosabb napi téma a hírekben. Arról beszélünk, hogy Trumpot megfoszthatják elnöki mandátumától, hogy ez vajon bekövetkezik-e, az csupán találgatások tárgya már elég régóta.
Képtalálat a következőre: „impeachment show”

A témát rengeteg hírműsor visszatérő jelleggel érinti, a Showtime-féle The Circus és az HBO-n futó John Oliver által vezetett Last Week Tonight is állandó elemként alkalmazza hétről hétre, a Viceland viszont még ennél is nagyobb potenciált lát benne.

A Vice News által gyártott, részenként egy órás heti sorozat különböző szemszögekből vizsgálja majd az üggyel kapcsolatos fejleményeket, humoros keretek között. Holnap, november 7-én megy le az első rész, és csütörtökönként látható majd a Vicelanden, majd péntek reggelenként már elérhetővé válik az aktuális epizód a Vice News YouTube-csatornáján is. Egyelőre hat epizódot rendeltek meg belőle, de attól függően, milyen irányba tart és főleg meddig húzódik az amerikai elnök ellen folyó eljárás, nyitottak a folytatásra is. A csatorna hivatalos közleménye szerint

Egy alkotmányos haláltusa közepén, ami ennyire durva, felháborító és villámgyorsan változó, szinte lehetetlen mindent feldolgozni. Az Impeachment Show azért készül, hogy segítsen - és ne hagyjon elveszni a politikai erők és politikusok között akik a jelenlegi helyzetet forráspontig hevítették.

 

Az Impeachment Show dokumentumfilm-stílusban készült részleteket tartalmaz majd, interjúkat, humoros és komoly beszélgetéseket, rotálódó vendégekkel. Michael Moynihan, a Vice egyik arca vezeti majd. Alább előzetes is van hozzá, annak, aki kíváncsi rá:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://televerzum.blog.hu/api/trackback/id/tr1215291674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

CSOKKI MÁLNA 2019.11.07. 14:16:45

A kérdés csupán annyi,hogy sikerül e 20 republikánus képviselőt megvásárolni a felsőházban..

Alick 2019.11.07. 17:10:39

Inkább arra kellene keresni a választ, hogy mit keresett Biden alelnök fia az ukrán maffia által irányított cég vezetésében? Ha Trump ezt forszírozza, csak a hazafias kötelességét teljesíti...

CSOKKI MÁLNA 2019.11.07. 20:20:34

@Alick: Hát ez az ! Az átlag amerikait is inkább ez fogja érdekelni. Szóval magukat szopatják meg..

kvadrillio 2019.11.08. 07:19:59

jahhh..... Trump meg a két tornyán ülve hahotázik ! :O)
süti beállítások módosítása