Televerzum

Ezek az újdonságok érkeznek a héten

Sűrű hetünk lesz évadpremiereket tekintve is

2019. november 04. - lewiee

Tartalmas hét elé nézünk, a rengeteg folytatódó sorozat mellett új részekkel jönnek visszatérő és új sorozatok is. Az úr sötét anyagai című HBO-sorozat már ma hajnalban felkerült a magyar HBO Go-ra is, igaz, az Államokban például csak holnap mutatják be. Emellett szintén ma látható először a brit Channel 4-on a The End of the F***ing World második évadának első része, majd holnap felkerül a Netflixre is, így itthonról is könnyen megnézhetjük.

A hét másik újdonsága a Zöld sonka és zöld tojás című animációs sorozat, ami november 8-tól válik elérhetővé a Netflixen, így nálunk is - már szinkronosan. A hetet a Rick és Morty negyedik évadának premierje zárja vasárnap az Adult Swimen, ehhez az alábbi előzetes tartozik.

A bejegyzés trackback címe:

https://televerzum.blog.hu/api/trackback/id/tr115287802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása