Televerzum

Avatar is lesz majd a Disney+-on

Pandorára is utazhatnak majd az előfizetők

2019. november 02. - lewiee

A nem sokára második részéhez érkező James Cameron sikerfilm, a 2009-es Avatar is elérhetővé válik majd a Disney+-on, már aznap, mikor elindul. A film amúgy jó sokáig viselte a legtöbb bevételt hozó film címét, ami valaha készült, ezt idén vette tőle el a Bosszúállók-saga utolsó darabja, a Végjáték.

Egyébként a film a Fox gyártásában és eredeti forgalmazásában készült, ami már egy ideje a Disney ékszergyűjteményének a darabja. A szolgaltatás november 12-én az Egyesült Államokban, Kanadában és Hollandiában válik majd előfizethetővé, kicsit később, november 19-én pedig Ausztráliában és Új-Zélandon. A magyar piacra a Disney szándékai szerint még várna a belépéssel, de tervben van ez is. Várhatóan 2021 második felére ér el ide is a multi on-demandje.

A bejelentéshez videó is készült, amiben Cameron meséli a híreket igen vidáman:

A bejegyzés trackback címe:

https://televerzum.blog.hu/api/trackback/id/tr7615284130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása