Televerzum

A Barney és barátaiból is film lesz

A lila dínót valamiért Daniel Kaluuya segít filmre vinni

2019. október 18. - lewiee

A gyermekeknek készült sorozat, a Barney és barátai is kap filmes adaptációt, egy friss bejelentés alapján. A Mattel Films gyártásában hamarosan készülő film egyik producere a Tűnj el! és a Fekete Párduc Oscarra is jelölt sztárja, Daniel Kaluuya. Az élőszereplős film előkészületeinek bejelentésekor a Mattel Films kiemelte, hogy teljesen új megközelítésbe helyezték Kaluuya segítségével a televíziós sorozatot, amelynek filmváltozatát szerintük a gyerekek és a felnőttek is egyaránt élvezni fogják majd.

Képtalálat a következőre: „david kaluuya”

A Barney eredetileg egy Mattel által kivitelezett játékmárka volt, majd később a PBS-en indult el az a televíziós sorozat, amely a “Barney és barátai” címet kapta, és amelyet szélesebb körben ismernek itthon is. A sorozat 14 évadig futott, nem csak hazánkban, de világszerte népszerűvé vált.

“Barney egy ikonja volt a gyermekkorunknak, aztán árnyék vetült rá, eltűnt és a sötétben is maradt.” – mondta Kaluuya – “Izgatottak vagyunk, mert most kiderül, hogy az “Én szeretlek téged, te szeretsz engem” vajon kiállja-e az idő próbáját.”

A bejegyzés trackback címe:

https://televerzum.blog.hu/api/trackback/id/tr5315232172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása