Televerzum

Tovább zakatol a végtelen vonat

Illetve bagolyházas sorozat is érkezik jövőre

2019. november 24. - lewiee

Képtalálat a következőre: „the owl house disney xd”
Az animációs kínálattal rendelkező csatornák is megérnek egy misét, a Cartoon Network és a Disney Channel az utóbbi években egészen forradalmi, komoly történeti szálakkal játszó alkotásokat mutattak be. Ezek közé tartozik a tavalyi minisorozat, az Infinity Train is, ami a tíz perces részeivel elképesztő gyorsan ledarálható, szórakoztató kontent, és elég gyorsan szép nagy rajongói bázist épített ki magának. Úgy tűnik, a sikernek köszönhetően második évad is készül, amit Második könyvként promotálnak, és viszonylag nagy vérfrissítést kap az egész felállás, ugyanis a korábbi főszereplőt egy teljesen újra cserélik.

A másik újdonság a Disney által berendelt, január 10-én premierelő The Owl House, amit már most rengetegen várnak, mert eléggé arra számítanak, hogy a csatorna korábbi animációs sorozataihoz hasonlóan ez is egy fiktív univerzumot épít majd ki, komoly kontinuitással.

Az Infinity Train folytatásához és a The Owl House-hoz a tovább mögött egy-egy hosszabb trailer is megtekinthető.

A bejegyzés trackback címe:

https://televerzum.blog.hu/api/trackback/id/tr3615322890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása