Televerzum

Majdnem a Csernobilt is lekörözte Az úr sötét anyagai

A legnézettebb sorozatpremier rekordja volt a tét

2019. november 06. - lewiee

Az úr sötét anyagairól azt írtuk tegnap előtt, hogy elképesztő számokkal indult el az Egyesült Királyságban vasárnap este. 7,2 millió nézőt érdekelt a BBC-n a világpremier, amit aztán november 4-én követett az itthoni és közép-európai HBO Go-s debütálás, majd november 5-én érkezett meg az Egyesült Államokba.
Képtalálat a következőre: „his dark materials”

Az Államokban ez a sorozat az HBO-n fut, mivel a két tévétársaság közös produkcója. Amíg a BBC egy országos közszolgálati televíziós csatorna, addig az HBO - ahogy itthon is - egy prémiumcsatorna, így a november ötödikei 700 ezres nézőszám is elég erős. Ez a szám azokat takarja, akik a nyolc részes széria első részét az HBO különböző platformjain követték.

A sorozat nagyon jól teljesített, de még így is csak megközelíteni tudta a Csernobil rekordját. Ez a rekord az HBO legtöbb néző által figyelemmel kísért sorozatnyitója, amire a szovjet nukleáris katasztrófáról szóró sorozat esetében május 6-án 756 ezer néző volt kíváncsi, ezzel az ott tegnap elstartolt sorozat "csak" a második helyen áll.

A bejegyzés trackback címe:

https://televerzum.blog.hu/api/trackback/id/tr4215291660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása