Televerzum

Zosia Mamet csatlakozik Kaley Cuoco sorozatához

Cuoco karakterének legjobb barátnőjét alakítja majd

2019. október 24. - lewiee

Képtalálat a következőre: „zosia mamet”
És akkor megint csak egy újabb HBO Maxos berendelésről érkeztek infók, igazából annyi van, hogy már szinte lehetetlen számontartani mennyi sorozatot milyen főszereplőkkel és rendezőkkel helyezett gyártószalagra a 2020-ban induló streaming szolgáltatás. A hírek a The Flight Attendant című, Agymenőkből ismert Kaley Cuoco főszereplésével és produceri munkája mellett készülő dark hangulatú thriller-dráma szereplőgárdájához csatlakozott most Zosia Mamet. Mamet a tévés nézőközönségnek az HBO korábbi sorozatából, a Csajokból lehet ismerős, ott Shoshanna Shapiro-t alakította.

A The Flight Attendant magától értetődően egy légiutaskísérőről szól, aki egy nap egy szállodában ébred egy hullával egy ágyban, és fogalmas sincs, mi történt vele előző éjszaka. A címszereplőt Cuoco játssza majd, Mamet pedig Annie-t, aki a New Yorkban élő és nevelkedett ügyvédnőt, Cassie (Cuoco) legjobb barátnőjét.

Mellettük még Michiel Huisman (Alex), Sonoya Mizuno (Miranda), Colin Woodel (Buckley) és Rosie Perez (Megan) láthatóak majd a főbb szerepekben.

A sorozat egy New York Times bestseller alapján készül, név szerint Chris Bohjalian írásából.

A bejegyzés trackback címe:

https://televerzum.blog.hu/api/trackback/id/tr5015258962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása