Televerzum

Képek szivárogtak ki az újratervezett Sonic-ról

Mutatjuk, milyenre sikerült a videojátékhoz hűbb Sonic

2019. október 20. - lewiee

A hollywoodi ötlethajsza egyik nagy kapása lesz majd a nintendós Sonic-ból készülő élőszereplős/CGI mozifilm, amelyben Jim Carrey játssza majd Doktor Robotnikot. A filmadaptáció azzal került be idén a hírekbe, hogy miután az első előzetest közzétették, a negatív reakciók után a film premierjét 2019 novemberéről 2020 elejére tették át.

Képtalálat a következőre: „sonic trailer”

Sonic filmadaptáció első előzetese, amelynek visszajelzései után a készítők jobbnak látták átdolgozni a karaktert

A közfelháborodást a videojátékból adaptált Sonic CGI-os megjelenése okozta, a karakter az előzetesben nem annyira hasonlít önmagára, mint kellene, cserébe viszont randán néz ki. A reakciókra a stúdió bejelentette, hogy Sonic kinézetét átdolgozza, amely a produkciónak ebben a szakaszában már nem kis meló lehet. Most úgy tűnik, kiszivárgott pár kép a munkájukról, ezek a fotók pedig azoknak, akik a videojátékból ismert Sonic-ot szeretnék inkább a mozivásznon látni majd, megnyugvást okozhat.

A film itthon várhatóan február 13-án landol a mozikban.

A bejegyzés trackback címe:

https://televerzum.blog.hu/api/trackback/id/tr5415241004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása