Televerzum

Érkezik a Sherlock-féle Drakula

Nagyon hamar indul a BBC új sorozata

2019. október 28. - lewiee

Már régen tervben van a BBC-féle Drakula tévésorozatos adaptáció, amit a Sherlock készítői vinnének képernyőre, most pedig kijött hozzá egy teaser. Bár premierdátumot illetően sokkal okosabbak nem lettünk, az azért kiderül a rövidke videóból, hogy „nagyon hamar” jön az új sorozat, amelyben Claes Bang alakítja a címszereplőt.

A Benedict Cumberbatch és Martin Freeman főszereplésével készült Sherlock alkotói, Steven Moffat és Mark Gatiss készítik ezt a szériát is, és már azt is tudjuk, hogy John Heffernan (Johnatan Harker), Dolly Wells (Agatha nővér) és Joanna Scanlan (főnővér) láthatóak majd a további szerepekben.

A forgatásokat a szlovákiai Orava kastélyban fejezték be idén augusztusban, összesen három másfél órás epizód kerül vágás után a tévébe.

„Sok kihívás van a sorozatban” – mondta Moffat – „Igazán nehéz feladat, ha a negatív főhőssel kell dolgozni, ez volt a legnehezebb, azt hiszem. De remekül vettük az akadályokat és majd Önök eldöntik, milyen lett a végeredmény.”

„Egyébként nagyon izgalmas is volt” – tette hozzá Gatiss – „Részben azért, mert megígértük magunknak, a stábnak és a producereknek, hogy Drakulát a saját története hősévé tesszük, kevésbé gonosz megvilágításban.”

A bejegyzés trackback címe:

https://televerzum.blog.hu/api/trackback/id/tr2315268086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása