Televerzum

Salvini egy órás interjút adott pop-corn evés közben

Jókedvűen nézte, ahogy ellenfelei szidják

2019. november 21. - lewiee

Ez a kis színes hírek helye, az olyanoké, mint mikor bébioroszlán születik az állatkertben, vagy felavatnak egy emléktáblát valahol Budapesten. Ilyesmik közé tartozik az is, hogy a Lega vezetője, Olaszország volt belügyminisztere és miniszterelnök-helyettese a Rete 4 nevű televíziós csatornán futó Fuori dal coro magazinműsorban adott egy óra hosszú interjút popcorn-evés közben.

https_media_tvblog_it_4_45e_fuori3.jpg

A rendhagyó beszélgetős műsor helyszíne egy moziterem díszlete volt, amelyben a nézőtéren foglalt helyet a közönség, közvetlenül a mozivászon előtt pedig Matteo Salvini, és az őt kikérdező műsorvezető ültek. Több témát is feszegettek, a műsor formátuma alapvetően arra épült, hogy levetítenek Salvini ellenfeleitől nyilatkozatokat és kritikákat, amikre ő egyenként reagál és kifejti saját véleményét. Az ex-miniszter az ölében közben végig egy doboz pattogatott kukoricát tartott, amit az adás végig elfogyasztott.

A bejegyzés trackback címe:

https://televerzum.blog.hu/api/trackback/id/tr9415318050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása