Televerzum

Jól kezdett a Disney+ Star Wars-sorozata, de a trón még mindig a Stranger Things-é

A második helyen például a Titans áll

2019. november 20. - lewiee

A Parrot Analytics nevű fogyasztási szokásokat kutató research-cég által készített kimutatások szerint a Disney+ saját gyártásainak első húzócíme, a The Mandalorian - amely az első élőszereplős Star Wars-sorozat - elképesztően jól teljesített a felkerülése utáni első hétben. Több, mint 40 millióan akarták megnézni, az első négy napot figyelembe véve pedig bőven lenyomta az idei évad legnézettebb streaming saját gyártásait: a Netflix Umbrella Academy, The Dark Crystal: Age of Resistance, és az Amazon Prime Video Good Omens című sorozatait is.

960x0.jpg

Ugyanakkor ezzel messze nem trónfosztó all-time mércén az új sci-fi-sláger, a Stranger Things és a Titans első négy napos teljesítményét így sem múlja felül. Szintén nem a legnézettebb Disney+ sorozat ebben az időszakban, a nem saját gyártásban készült SpongyaBob Kockanadrág, a Saturday Night Live, a Rick és Morty és a Trónok harca is nagyobb ún. demand expression-rátát értek el a platform indulása óta.

A demand expression, amely szerint a Parrot mért, nem pontosan a megtekintések számát takarja, hanem azt a számot, amely az adott cím népszerűségét méri. Egy óriási mintában ezek alapján megkérdezték az emberektől, melyik sorozatot néznék/nézik meg szívesen az adott platformon. A The Mandalorian által elért pontszám egyébként a Parrot szerint a következő hetekben még növekedni fog, egyre népszerűbbé válhat a Disney sorozata.

Az átlagban elért, november 10-16-ig mért legnépszerűbb demand expression-pontszámokat még úgy is a Stranger Things vezeti bőven, hogy júliusban voltak utoljára új részei. Ezt követi a DC-s Titans, és csak ezután következik a Star Wars-széria, mögötte a Hulu-féle Castle Rock-kal, a Luciferrel, az Atypicallal, a The Boys-szal, a BoJack Horsemannel, a Good Omens-szel, és a Dark Crystal: The Age of Resistance című sorozattal.

A bejegyzés trackback címe:

https://televerzum.blog.hu/api/trackback/id/tr215315874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Paracord 2019.11.21. 08:00:37

Hogy a picsába lehet ezt megnézni???

Ződ2000 · http://egzostive.com 2019.11.21. 09:59:43

Az első komment meg is válaszolja a statisztika legnagyobb hibáját.
A Stratnger Things egy bejáratott platform sikeres szériája (bár csodálom hogy a Star Trek Discovery pl nem nyomta le alapból)
A Mandalorian meg egy nem létező platformot fog bevezetni...
Megint beugrik az Honest trailer lehtalálóbb beszólása az ébredő erőre: mutathatnánk egy biciliző majmot két órán keresztül és akkor is megnéznétek. És aztán beülnétek még egyszer a moziba...

Argus_ 2019.11.21. 12:47:31

@Paracord: Én sem tudom. Valahol biztos fut (HBO, Netflix?) Nem tudom, de én is kíváncsi lennék rá, hol lehetne megnézni? Az sem kizárt, hogy letölthető. nCore -on csak szinkron és felirat nélkül láttam.

Paracord 2019.11.21. 12:49:28

@Argus_: Köszi! Sok embert kérdeztem, de mindenki csak a kezét tárja szét. Nem tudják hol fut a sorozat.

lewiee 2019.11.21. 14:01:16

@Paracord: Ez egy Disney+ exklúzív, így HBO-ra és Netflixre elég csekély esélye van, hogy valaha felkerül. Amíg nem jön be hozzánk is, addig streamelni/letölteni lehet kb. az összes kalózoldalról.

Paracord 2019.11.21. 16:28:13

@lewiee: Köszi! Akkor keresgélem majd az ismert kalózoldalakon!
süti beállítások módosítása