Televerzum

George R. R. Martin szerepe az új Trónok harca előzménysorozatban

Az író arról nyilatkozott, mekkora beleszólása lesz majd a produkcióba

2019. október 31. - lewiee

Az HBO a napokban rendelt be a Trónok harca spin-off-/előzménysorozatát, a House of the Dragont, amely az anyasorozatot megalapozó regény, A tűz és jég dala írójának, George R. R. Martinnak egy másik regényéből készül. A Tűz és vér háromszáz évvel a Trónok harca eseményei előtt játszódik, pont úgy, mint majd az új sorozat.

george-r-r-martin.jpg

"Össze kell állnia egy írói gárdának, le kell bontani epizódokra a történetet és azokat kidolgozni. Fel kell állnia a stábnak és meg kell tervezni a gyártást és annak költségeit. Arra számítok, hogy ezekben a folyamatokban mind részt veszek majd valamilyen fokon." - mondta Martin.

"Ki tudja, ha úgy alakul, akkor talán pár epizód forgatókönyvét is én írhatom majd, akárcsak a Trónok harca első négy évadában."

A tűz és jég dala könyvek rajongóinak újabb jó hír lehet, hogy a könyvsorozat régóta készülő következő részéről, a The Winds of the Winterről az író úgy nyilatkozott, minden jelenleg általa folytatott projekt közül az legmagasabb prioritást élvezi nála most. 

"Hogy tökéletesen tiszta legyen mindenkinek: a könyv írása az első számú, addig, amíg nem készülök el vele és nem kerül kiadásra, addig egy epizód forgatókönyvén sem dolgozok majd."

A bejegyzés trackback címe:

https://televerzum.blog.hu/api/trackback/id/tr6015274846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása